Over de fotograaf

Mijn naam is Trijnie Wertien, 40 jaar en woonachtig in Zuidhorn. Getrouwd, moeder van twee zoons en werk part-time in het onderwijs. Daarnaast is fotografie mijn grote passie.

Mooie herinneringen maken, dat is eigenlijk wat je met foto’s maken doet. Ik probeer samen met jullie een mooi beeld te maken waar je later nog met veel plezier op terug kijkt.

Wat is mijn stijl? Ontspannen en spontane fotografie, met mooi licht, daar hou ik van. Foto’s zonder al te veel poespas of accessoires. Alles mooi in balans. Daarnaast werk ik veel buiten, foto’s op locatie met mooie natuurlijke achtergronden of juist met een industriële look. Ook vind ik het erg leuk als klanten zelf een mooie locatie in gedachten hebben die goed bij hun past. Flexibiliteit in locaties houdt het leuk en interessant!

Het is voor mij een uitdaging om mensen “echt” op de foto te zetten. Mensen op de foto zetten zoals ze zijn. Soms is dat een heel rustig beeld en soms heel spontaan en met een lach. Maar altijd blijft plezier in de fotoshoot belangrijk.

Ook heb ik de mogelijkheid om een mobiele studio op te bouwen. In enkele gevallen is dit handig.

Heb je interesse in een fotoshoot? Of wil je meer informatie? Vul het contactformulier in, of benader me via social media of stuur een e-mail naar info@multizoom.nl. Wie weet tot ziens!

Ook kun je me volgen op Facebook en Instagram.

info@multizoom.nl

06 24 55 22 03

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *